Homepage

zondag 24 juni 2012

Gefeliciteerd!

Vandaag hebben wij de verjaardag van mijn vader gevierd! Ter gelegenheid hiervan heb ik uiteraard een kaartje gemaakt. Mijn vader is geen man van veel poespas, dus het is wat simpelere kaart, maar toch op en top mijn style.


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van caramel en creme kleurig cardstock. De gebruikte stempeltjes zijn Viva Decor en heten ´at the seaside´. Ik moet zeggen dat ik ze erg mooi vind en ze zeer goed bruikbaar zijn en een mooie bijkomstigheid is dat ze zeer vriendelijk geprijsd zijn :)
De tekststempel is van Marianne Design. De gebruikte inkten voor de kaart zijn voor bruin: Vintage photo van Tim Holtz en donker blauw van papermania.
Verder heb ik gebruik gemaakt van hotfix metalheads en het touw is van Marianne Design. (wordt verkocht op een houten klos, super schattig!)

Nog wat kleine details aan de binnenzijde van de kaart.
Stempels eveneens van Marianne Design en Viva Decor.

Voor de verandering nu eens een mannenkaartje en lastig dat ik het vond! Ik ben dan ook erg benieuwd hoe jullie hem vinden.

Groetjes Priscilla.

2 opmerkingen:

 1. hey wat een super mooie kaart zeg, ik heb die stempelset ook nog, moet er maar eens mee aan de slag gaan, hij is echt prachtig geworden meid
  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de lieve reactie! Je moet de stempelset echt eens uitproberen, ze zijn super leuk!
   Lieve groetjes Priscilla

   Verwijderen